martes, 14 de mayo de 2013

[PAU] Exercicis

Prova escollida: http://www.gencat.cat/economia/ur/doc_un/pau_diss11jl.pdf

Exercici 1:
IMATGE A

- Els punts que afecten són l'1 (No tots els usuaris podran agafar el prodcte), el 2 (Només es poden agafar d'una manera, no deixa possibilitat a altre forma d'agafar) i el 7 (No es adaptable a la mida de cada mà) en els productes.

- Aquests errors es podrien ratificar fent que el producte pugues ser agafat per dretans i esquerrans i que no afectes el fet que una persona tingues les mans més o menys grans.

OPCIÓ A:

Exercici 2:

-Avantatges: L'aspecte del producte, és un producte molt vistos, els colors estàn molt ben escollits, el tacte de la silicona es suau, és flexible per tant si cau a terra no es trenca...
-Inconvenients: El fet que sigui un conjunt fa impossible que es pugui rentar un únic plat, tots s'han d'aixecar a l'hora per tant si una persona no ha acabat no es pot començar a rentar, no es pot serbir el menjar un a un, a l'hora de agafar-ho s'ha de tenir en compte perque la base és molt flexible...
-Propostes: Es podria afegir una base més solida que es pugues extreure per tal de que no s'hagi d'anar en compte quan s'agafa.

Exercici 3:

 Aquestes són les primeres ideas, totes giren en el mateix sentit, deixar el color del cartró normal i decorar-ho només amb enganxines com es pot veure.

 El disseny final fa el mateix, color del cartró perque el producte final no s'encareixi molt i decorar-ho amb enganxines, el producte està segur en una caixa amb les vores rodones i una tapa que es pot extreure, la decoració de les enganxines són, destacar la roda per aguantar el dit, el titol del producte i les especificacions.


No hay comentarios :

Publicar un comentario